Bellovisto

Rustig gelegen in natuurgebied met adembenemend en weids uitzicht over de Vlaamse Ardennen.

Bellovisto

De woning is een ideale uitvalsbasis voor prachtige wandel-en fietstochten o.m. door ligging dichtbij Koppenberg, Paterberg en bossen.

Bellovisto

Ook de hoeve zelf is een streling voor het oog. De authentieke elementen brengen een sfeer van geborgenheid en charmante geschiedenis.

Bellovisto

Deze vakantiewoning biedt ruimte voor 8 personen en bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een eetkamer.

Op het hoogste punt van Vlaanderen

‘Je ogen de kost geven’

In deze vakantiewoning komt de ware betekenis van deze uitspraak tot z’n recht. Gelegen op een heuveltop midden in de Vlaamse Ardennen, geniet je hier van een adembenemend uitzicht over deze unieke glooiende omgeving.

Op het hoogste punt van Vlaanderen krijg je uitzicht over een prachtige vallei, maar daar stopt het niet. Ook de hoeve zelf is een streling voor het oog. De authentieke elementen brengen een sfeer van geborgenheid en charmante geschiedenis. Dit is de ideale plek om te genieten van alles wat de Vlaamse Ardennen zo bijzonder maakt.

Natuur & verhalen ontmoeten elkaar

De hoeve van Bellovisto dateert van 1715 en werd zorgvuldig gerestaureerd met grote focus op het behoud van de historische charme. Tegelijkertijd werd al het moderne comfort geïntegreerd, zodat gasten tot rust kunnen komen. In een historisch kader, omringd door alle faciliteiten die je maar wenst.

De hele uitstraling, buiten én binnen, past naadloos bij de setting: Bellovisto is gelegen in een natuurgebied. Ook geborgenheid en privacy zijn absoluut gegarandeerd. De woning bevindt zich immers op een compleet afgesloten terrein, zonder buren en in een doodlopende straat. Wie hier verblijft mag dus gerust zijn: dit is ongestoord genieten.

Koppenberg, Paterberg en Oude Kwaremont op een boogscheut

Een ‘klassieker’ in elke zin van het woord

Met de Koppenberg, de Paterberg en de Oude Kwaremont op een boogscheut, is Bellovisto de perfecte plek om je volledig onder te dompelen in de sfeer van de voorjaarsklassiekers. Van hieruit proef je de lijdensweg die de renners en het publiek samenbrengen in een wervelende tango van fietsen, beproevingen, winnaars, verliezers, vreugde en verdriet.

Spring zelf op het zadel en geniet van de overweldigende natuurpracht die hier voor het grijpen valt. Je kiest zelf hoé je dat doet: vanop een fiets of een mountainbike. Maak je graag verkwikkende wandeltochten? Verken dan de uitgebreide wandelnetwerken die de regio doorkruisen. Dit landschap heeft alles in petto om zelfs de meest doorgewinterde stapper te plezieren.

Helder en praktisch

Deze vakantiewoning biedt ruimte voor 8 personen en bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers met douche, een volledig uitgeruste keuken, een eetkamer en 2 aparte toiletten. Kom je met de kinderen en zoek je buitenpret – of wil je met de hele groep ontspannen in de zon? Dat doe je op het royale zomerterras, in de tuin en zelfs in de omliggende weide. Uiteraard mag ook een fietsenstalling hier niet ontbreken.

Alle nodige accommodatie wordt in perfecte staat ter beschikking gesteld: opgemaakte bedden, handdoeken, keukenhanddoeken, vaatwastabletten, haardroger, zeep bij elke lavabo…

Blijf je graag verbonden? De Wifi-versterker garandeert een optimaal bereik voor alle mogelijke toepassingen en er is ook TV en internet. Om je goed op weg te helpen, worden fiets- en wandelkaarten gratis ter beschikking gesteld. Zo stippel je zelf het parcours uit op maat van jouw gezelschap en voorkeur.

Nog even praktisch: water, gas en elektriciteit zijn in de prijs inbegrepen. En dan een belangrijke surplus voor het comfort: de bakker levert hier gewoon aan huis. Je zondagse pistoletjes zijn dus gegarandeerd!

Neem gerust contact op voor

Vrijblijvende info en reservatie

+32 476 55 14 08

Cabernhol 1
9681 Maarkedal

bellovisto@telenet.be